ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

striftaras17

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Υπεύθυνος γυμναστηρίου

Ο Γιώργος Στριφτάρας γεννήθηκε στη Λαμία το 1973. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα "Άσκηση για όλους". Το 1998-99 σπούδασε στο University of Jyväskylä, της Φινλανδίας, αποκτώντας το μεταπτυχιακό του δίπλωμα ειδίκευσης (Master in Sport Science) στην κατεύθυνση Sport Management-Marketing. Είναι Certified Instructor της Les Mills International.

Διατέλεσε υπεύθυνος του καταστήματος των Κέντρων Διατροφής και Αδυνατίσματος “Nutrimed” στη Λαμία. Επίσης διατέλεσε υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας Αθλητικού Μάρκετινγκ InSport και της Αθλητικής Εκδοτικής Εταιρίας Agenda Sport Action.

Eίναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων. Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο τύπο.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει μετάφραση κεφαλαίων στο ακαδημαϊκό βιβλίο: Mullin, B., Hardy, S. & Sutton, Β. (2004). Αθλητικό μάρκετινγκ. (Επ. Αυθίνος, Ι.) Αθήνα: Πασχαλίδης.

Σχεδίασε και εφαρμόζει με επιτυχία 3 υπηρεσίες προγραμμάτων άσκησης (Το Men 30+ και το Healthy Women in 29 minutes και το Salute 29' workout).


Θα μας βρείτε:

Υψηλάντη 40, 35100 Λαμία

View on Google Map

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22310 26767

Email: info@salute.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο:

Δευτέρα-Παρασκευή: 11πμ-10μμ